Annelies – Ik vond ons gesprek erg prettig en ik heb er veel aan gehad. Vooral in het stuk “het buiten jezelf zoeken wel/niet” en daarmee heb ik alles nog helderder gekregen.

Gerard – Jouw open blik en beschouwingen gaven mij veel vertrouwen doordat jij je in je blogs openhartig en kwetsbaar opstelt en door vooral ook persoonlijke ervaringen van je aan de orde te stellen. In een gesprek met je voelde ik me volkomen vrij om alles wat in me opkwam naar je toe te uiten. Het was een ongebreideld- de gevoelsstroom van herinneringen en belevenissen. Deze ontlading gaf me daarna wel een opluchting waardoor ik weer meer inzicht kreeg en perspectief zag hoe verder te handelen in mijn proces. Met name de  acceptatie van mogelijkheden en middelen om hopelijk daarmee met meer tevredenheid en voldoening een gelukkiger leven te kunnen leiden. Dank je wel voor al je aandacht en empathie tot nu toe! 

Anoniem – Door je open en vriendelijke houding voelde ik mij meteen op mijn gemak. De vragen die je stelde hebben mij aan het denken gezet. Ik weet nu beter wat ik wil. Dank daarvoor.

John – Linda stelt open vragen en vraagt veel door waardoor je echt gaat nadenken over jezelf. Door haar open en vriendelijke houding is het makkelijker om je open te stellen.

Marieke – Linda en ik leerden elkaar kennen in mei 2013, via het maatjesproject, van stichting Humanitas. Ik was net gestopt met blowen, na jarenlang verslaafd te zijn geweest, en had voor wat extra steun bij Humanitas aangeklopt. Tijdens het traject heb ik veel steun van Linda gehad. De eerste tijd kwam ze elke twee weken bij me langs, en daarna eens in de maand, wat nu nog zo is. Ik ken Linda als een heel sociaal, hartelijk en warm mens, met veel humor, en oog voor de mensen om zich heen. Ze toont altijd interesse voor hoe het met me gaat, en wat er in me omgaat.