Spring naar inhoud

Home

Mijn naam is Linda en welkom op mijn website NewVision Coach.

Hier plaats ik regelmatig blogs over het leven, de liefde, spiritualiteit en mijn persoonlijke ervaringen. Hiermee wil ik anderen inspireren bewuster te leven, waardoor het gemakkelijker wordt een positieve mindset aan te nemen en vast te houden. Door aandachtig te leven en bewust te kiezen voor gedachten die je een goed gevoel geven, creëer je een werkelijkheid dat past bij jouw werkelijke verlangens.

Daarnaast valt het mij op dat steeds meer mensen zoekende zijn. Er is een groeiende behoefte aan meer bewustwording, persoonlijke groei, spiritualiteit en aandachtig leven. Het leven in onze maatschappij is vaak stressvol. Er is altijd wat te doen en er wordt veel van ons verwacht. Dit kan soms best lastig zijn. Ik vind het fantastisch dat steeds meer mensen open staan voor andere zienswijzen en het belangrijk vinden om aan zichzelf te werken. Het is mijn wens een bijdrage te leveren aan meer bewustwording zodat meer mensen werkelijk authentiek durven te zijn.  

Vind je dit nog lastig of heb je een andere vraag? Naast het schrijven ben ik ook lifecoach. Ik kan je helpen door middel van een gesprek of traject, afhankelijk van je (coach)vraag. Ben je nieuwsgierig maak dan een afspraak via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@newvisioncoach.nl. Twijfel je nog of ik de juiste coach voor je ben? Het is mogelijk eerst een gratis telefonisch intakegesprek te plannen.