Mijn naam is Linda Ronde en welkom op mijn website NewVision Coach. Hier plaats ik regelmatig blogs over het leven, de liefde, spiritualiteit en mijn persoonlijke ervaringen. Mijn passie voor schrijven heb ik in 2019 ontdekt. Een nieuwe hobby waarmee ik andere mensen wil inspireren. Daarnaast zie ik dat er een groeiende behoefte is aan meer bewustwording, persoonlijke groei, spiritualiteit en aandachtig leven. Het leven in onze maatschappij is vaak stressvol. Er is altijd wat te doen en er wordt veel van ons verwacht. Dit kan soms best lastig zijn. Het is mijn droom om een bijdrage te leveren aan meer bewustwording in onze samenleving.

NewVision staat voor een nieuwe visie, een nieuw perspectief. Leren kijken met een andere blik naar jouw werkelijkheid. Door mijn houding en de vragen die ik stel help ik jou om een ander perspectief te zien. Een mooi metafoor hiervoor is, het bergbeklimmen: “We beklimmen allemaal onze eigen berg. Jij ziet op jouw berg enkele routes die je kunt nemen. Ik kan vanaf mijn berg veel meer routes zien die jij kunt nemen omdat ik er verder van af sta”. Zo is het ook met problemen en vraagstukken waar je mee zit. Doordat jij er zo dichtbij zit, zie je vaak niet meer hoe je het kunt aanpakken of oplossen. Ik bied je een nieuw perspectief, zodat je zelf de draad weer kunt oppakken.

Naast mijn passie voor schrijven ben ik lifecoach. Heb je een vraag of wil je graag een 1-op-1 gesprek? Maak dan een afspraak via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@newvisioncoach.nl. Ben je nieuwsgierig maar ben je nog niet zeker of ik de juiste coach voor ben, dan kunnen we ook een gratis telefonisch kennismakingsgesprek inplannen.