Spring naar inhoud

Over Linda

Welkom!

Mijn naam is Linda. Ik ben een sociaal en vriendelijk mens met een grote nieuwsgierigheid naar de wereld en de mensen om me heen. Ik wil graag weten waarom mensen doen wat ze doen en waarom ze bepaalde keuzes wel of niet maken. Voor mij een reden om NewVision Coach op te zetten en als life coach aan de slag te gaan. Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs over het leven, de liefde, spiritualiteit en mijn persoonlijke ervaringen. 

Waarom ik heb besloten coach te worden?

Ik wil mensen helpen zich meer bewust te worden van hun gedragspatronen en wat voor invloed dat heeft op het dagelijks leven. Ik wil negatieve patronen doorbreken zodat een rijk, zinvol en gelukkig leven mogelijk wordt. Door nieuw verworven inzicht en het toepassen daarvan in het dagelijks leven zal positieve verandering gegarandeerd optreden. 

Waarom vind ik dit zo belangrijk?

Ik weet hoe het is om vast te zitten in negatieve gedachten en gevoelens. Hoe het voelt als je in een zwart gat zit en niet meer weet hoe je eruit moet komen, je je niet goed genoeg voelt en je last hebt van stemmingswisselingen. Ik weet ook hoe het is als je hieruit komt en je alleen maar richt op wat je wilt in je leven. Bij mij is een knop omgegaan en ik wil jou helpen ook die knop om te zetten.

Vijftien jaar heb ik erover gedaan om mij te ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel gebied en ik kan nu zeggen dat ik iemand ben die stevig in haar schoenen staat en tevreden is met zichzelf. Ik heb de afgelopen jaren zoveel mooie inzichten ontvangen die ik succesvol toepas in mijn eigen leven, dat ik dit heel graag wil delen met andere mensen, onder het motto: ”als ik het kan, kan een ander het ook”.

Gevolgde opleidingen

In 2012 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik heb ervaring opgedaan als vertrouwenspersoon jeugdzorg en in het werken met mensen met gedrags- en ontwikkelingsproblematiek. Ook heb ik me laten bijscholen in Acceptance and Commitment Therapy, coaching bij hoogsensitiviteit en coaching bij angst. Ik coach op een manier die bij mij past. Intuïtief, warm, open, eerlijk en resultaatgericht. 

  • HBO maatschappelijk werk en dienstverlening – Hanzehogeschool Groningen
  • Motiverende gespreksvoering – Reclassering Nederland
  • Acceptance and Commitment Therapy – Civas
  • Coaching bij angst – Civas
  • Coaching bij hoogsensitiviteit – Civas

Erkend diploma Acceptance and Commitment Therapy, coaching bij angst en coaching bij hoogsensitiviteit.

Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

VBAG – Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen